Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 11 Yaşında
Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
»
Kabaklı Köyü Resimleri Videoları
»
..:: Kabaklı Köyü Duyuruları ::..
»
Yöresel Yemeklerimiz
(Moderatör:
Fusun Karaaslan
) »
Etli Ekmek
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Etli Ekmek (Okunma sayısı 1247 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Filiz Sipahi
Kabaklı Köyü
İleti: 7.459
Rep Puanı 326
Etli Ekmek
«
:
Nisan 05, 2009, 02:12:53 ÖÖ »
Etli Ekmek
Malzemeler :
• 5 Su Bardağı Un
• 2.5 Su Bardağı Su
• 1 Tatlı Kaşığı Tuz
İç Malzemesi İçin:
• 500 gr Kıyma
• 2 Soğan
• Karabiber , Tuz
• 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
Hazırlanışı :
Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın. Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın.İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun. Tuz ve karabiber ilave edin. Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın. Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün.Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin. Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
»
Kabaklı Köyü Resimleri Videoları
»
..:: Kabaklı Köyü Duyuruları ::..
»
Yöresel Yemeklerimiz
(Moderatör:
Fusun Karaaslan
) »
Etli Ekmek