Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 11 Yaşında
Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
»
Kabaklı Köyü Resimleri Videoları
»
..:: Kabaklı Köyü Duyuruları ::..
»
Yöresel Yemeklerimiz
(Moderatör:
Fusun Karaaslan
) »
Patlıcanlı tepsi kebabı
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Patlıcanlı tepsi kebabı (Okunma sayısı 1307 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Filiz Sipahi
Kabaklı Köyü
İleti: 7.459
Rep Puanı 326
Patlıcanlı tepsi kebabı
«
:
Nisan 05, 2009, 02:07:45 ÖÖ »
MALZEMELER:
1/2 Kg tam yağlı koyun kıyması
2 kilo patlican
karabiber
tuz
YAPILIŞI:
Öncelikle patlicanlarımız yıkanıp bas kızımları ve uc kısımlarından birer parca kesilerek her bir patlican yaklaşık 3 e bolunur (her dilim 3 parmak enınde). Kıymamız tuz ve karabiber ile güzelce yoğurulur. Daha sonra yuvarlak bir fırın tepsisine bir patlican bir et seklinde dizilen yemegimiz. Odun atesinde pişirilir
.
AFİYET OLSUN
...
Kayıtlı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Kayseri Develi Kabaklı Köyü 17 Yaşında
»
Kabaklı Köyü Resimleri Videoları
»
..:: Kabaklı Köyü Duyuruları ::..
»
Yöresel Yemeklerimiz
(Moderatör:
Fusun Karaaslan
) »
Patlıcanlı tepsi kebabı